søndag

13.08.11Bryllup i sigte, brudepigekjolerne er færdige, tid til at få styr på mit eget outfit.
Sko fikset op med pompom'er - tjek
Fed fed silke indkøbt klar til en kjole - tjek
Totalt ynglingsneglelakken er fundet igen - tjek tjek

Stofbikse er en mangelvare i hovedstaden, så til alle sypiger i Kjøvenhavn vil jeg lige anbefale ITA Textiles i Tordenskjoldsgade (bag. Kgl. Teater), hvor jeg fandt den lækre silke.

6 kommentarer:

 1. Wauv nogle fede sko! Er pompom'en sat fast med de der clips, der er beregnet til det? Hmm... Hvad er det nu de hedder?

  Viser du ikke brudepigekjolerne frem? Neglelakken er rigtig fed – den vil jeg da på jagt efter. :-)

  Super lækker blog du har her. Melder mig straks som fast læser... :-)

  Kh. Tine

  SvarSlet
 2. Fed detalje på skoene! -Og lækker farve på silken. Jeg vil også gerne se brudepigekjolerne...

  SvarSlet
 3. Den silke ser bare SÅ lækker ud. tak for tippet af butik, er priserne mon til at komme i nærheden af som studerende? Glæder mig til at se hvad du får bikset sammen, håber for dig det er mindre projekt end mit eget kjoleprojekt.

  Super fed detaje med pompom på skoene!!

  KH

  SvarSlet
 4. Hvo er du sej, at du sådan kan sy både brydepigekjoler og silkekjole til dig selv. Håber at vi får lov til at se resultateterne :)

  SvarSlet
 5. Det ser godt ud:) Og den neglelak er da bare for lækker i farven!

  SvarSlet
 6. Jeps den neglelak er super fantastisk, helt tynd og super nem. Ved desværre ikke om den findes herhjemme - den er fra American Apparel.

  Kjolerne til pigerne, røg med posten i dag og jeg glemte lige at tage et billede ik' :) har vist ét på min mobil i knapt så god kval.

  @Anne, butikken er fin i priserne, blot husk det er priser uden moms. Jeg gav omkring 400,- for 1,5m silke - det er da ok pris. Samme silke havde jeg netop set en sprit ny Tusnelda Bloch kjole i :)

  SvarSlet