onsdag

17.05.2011

Hov hov, tiden går igen alt alt for hurtig og jeg når jo slet ikke at få blogget nok. Jeg er helt slugt op af arbejdet, planlægning, sykurser, indkøb, fodbold, svømning, legeaftaler, venner, feriesnak og kærestetid.

. Morsdag fik jeg lov til at købe noget til mig selv som jeg længe har gået om, som katten om den varme grød - jeps, nu står denne ven herhjemme og jeg ønsker mig nu inderligt 4 timer ekstra i døgnet.
. En fiks leopartsag kreaeret efter en lidt mønsterhjælp fra Line.
. Min version af syskolens populære "rocker", syet i isoli og meget meget behagelig.
. Baum prikker, som vist nok skal blive til en kjole.
. Jeg har quiltet og quiltet og i morgen bliver den færdig. Line skal lige hjælpe mig med de sidste detaljer. Glææææder mig til en aften i den nye kælder.
7 kommentarer:

 1. Anonym18.5.11

  Uhh det ser spændende ud alt sammen!
  Hvor kan man købe det fine stof med leo print?

  SvarSlet
 2. Uh lækkert med nyt teknik! Gad hvide hvad det quiltede skal blive til?

  SvarSlet
 3. Åhh hvor er det lækkert. Har også leopard fra stof2000 liggende, så er faktisk lidt hysgerrig på hvor prikkerne er fra??
  SÅ lækker rocker i isoli, wow!!!

  KH Anne

  SvarSlet
 4. Uhh det ser godt ud! Rockerjakken er jeg ret lun på, så måske er det sådan en jeg skal kaste mig ud i på Lines hold. Er det et projekt, der er til at finde ud af?

  SvarSlet
 5. Hvor er det skønt med et lille livstegn fra dig:) Din rockerjakke er så fin, og jeg er helt forelsket i det prikket stof. Hvor har du købt det henne?
  Kh Karen

  SvarSlet
 6. Tak for jeres søde kommentarer. Det føles også dejligt at være levende igen :) Jeg er her jo hver dag og læser en milliard blogs. Tiden er bare for knap lige nu til selv at få blogget...

  @Ida, som Anne skriver, så er leoparten fra Stof2000.

  @Anne og Karen, prikkerne er gammelt Baum und Pherdgarden silkeciffon, som jeg har fået fingrene i hos City Sy Center i Valby. Sidst jeg var forbi havde de stadig mere på rullen. Det kræver en anelse tålmpdighed at sy i :)

  @Anne (apfelstudel), jeg er også super glad for min rocker og den er slet ikke svær at sy. Du er jo rimelig fiks på fingrene. Er du startet på syskolen? Hvad dag går du?

  Kh Sine

  SvarSlet
 7. Nå, men så tror jeg at jeg vil kaste mig ud i sådan en jakke! Og det er super fint, at du har syet den i isoli, den ide tror jeg lige, at jeg snupper, hvis det er ok? Jeg skal starte på syskolen her i juni, hver tirsdag formiddag, og jeg glæder mig helt vildt! Hvilken dag går du?

  SvarSlet