tirsdag

05.10.2010
Ikke at det skal ligne en reklame for Milibes striber, men jeg kunne ikke lige dy mig for et billede, da flere af dem lå samlet i vasketøjskurven. Hertil kommer bunken af ensfarvede, flere af dem er gået i arv fra storebror. Bukserne har fået lommer ala Gro. Fik jeg sagt, at jeg elsker striber?
/sine

3 kommentarer:

 1. Det gør jeg også. Mine drenge går også rigtig meget i striber, og man kan ikke få nok af Milibes tøj. Det holder bare så godt:). Måske er det fordi vi har drenge?

  SvarSlet
 2. Kender faktisk ikke meget til mærket Milibe, men det må der laves om på... sikke lækre trøjer! Dejligt at se, at du også har fået dig en hverdagsblog - glæder mig til at læse med.

  SvarSlet
 3. Mmm, striber er også mit all time "yndlingsmønster" :) Jeg må også have Milibe til Carla hver sæson, men samlingen kan nu ikke leve op til din ;) Jeg har 2 stk. i gemmeren fra hendes sommer som 1-årig (de var så skønne sammen med hendes små libertybukser og kunne mikses på kryds og tværs). De er slidte og kommer ikke til at gå i arv, men de minder mig om den sommer hvor Carla lærte at gå :)

  Tillykke med din nye blog - glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet