fredag

21.01.2011

Januarmåned har udover nyt super fedt job budt på babyklargøring... ikke til mig nej nej, men til min svigerinde, som kan føde hvornår det skal være nu. Vores vugge er fundet frem fra gemmerne, vasket og fik syet en lille lomme til grej. Dukkerne er klart snupset fra hende her, som vist har dem fra kreative Karen. De har fået små klokker inden i, så de fint kan fungere som rangler.
En voksi-pose lykkedes det mig også at love, at jeg da lige fiksede på bestilling. Dog glemte jeg helt at tage billeder af den. Nu mangler jeg kun et legetæppe, som er på klippestadiet lige nu. Jeg aner, at jeg har lidt travlt. Hvorfor er det lige man har så mange gode ideer og så utrolig lidt tid til at føre dem ud i livet :) God weekend.
/sine5 kommentarer:

 1. Arj Sine, nu troede jeg lige, at du havde fået hele pakken med både nyt job og baby på vej ;)

  SvarSlet
 2. Troede jeg ski da også lige:)
  Men hvor ser den hyggelig ud den vugge. Ren og rar og lige til at putte sig i.Du har værer aldeles flittig! God weekend. Kh Line

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin. Minder meget om den vugge mine unger og jeg selv har ligget i. Det var superhyggeligt, at læse om dig i Boligliv, og hvor er den fin - sengen:) God lørdag aften - Karen

  SvarSlet
 4. He he, ja det vækker minder at få vuggen frem :) Den er også kun til låns - hvem ved... God weekend til jer piger!

  SvarSlet
 5. Ja, det er jo ikke den store krea-videnskab, men jeg har også lavet en masse Kokeshi-dukker :-) (http://frkturkis.blogspot.com/2010/05/sma-kokeshi-piger.html)

  Rigtig fine ting du laver og SKØNT label du har!

  Hilsen stjerne-elskeren :-)

  SvarSlet