tirsdag

28.12.2010

Min mor fik for nogen tid siden en bunke garnrester og det er der kommet dette fede Sandra Juto inspirerede tørklæde ud af i fine forårsfarver. Jeg fik selv fornøjelsen af at hæfte alle enderne, det passede lige med strækningen fra København til Als :) Og endelig har jeg takket være et lille fif fra hende her fået syet mig en lille mobil+nøgle+kortpung. Den kommer helt sikkert til at bo om halsen på mig, som jeg ved den gør hos Camilla, der har skabt modellen.
/sine

28.12.2010

Farvel til julen og goddag til en uges ferie yeehaaa! Vi er nu hjemme efter en dejlig lang jul i Jylland, hvor tiden næsten stod stille og ungerne havde nattøj på det meste af dagen.
Gaverne til mor og far var få og lækre, men se lige hvor lækkert det ser ud når man får gaver fra YouHeShe, indpakningen er jo halvdelen af gaven.

Og er der små ingenører i spe derude, så se lige at få købt jer en af de nye kuglebaner fra Quercetti. Vi har flere kuglebaner derfra og sidste nye til samlingen er denne rollercoaster, som vi kan bruge timer på at samle, justere, afprøve, justere lidt igen, overveje fart, spænding, genetik, friktion og så bare lege med.
/sine



onsdag

15.12.2010

Vi er blevet invaderet af robotter, nissen har været forbi med de små sjove papvæsner og flere kommer vist en af de næste dage. Planen er at finde sætterkassen frem fra gemmerne og udstille dem. Gæt hvem der ikke kunne holde nallerne fra dem og strakt måtte samle alle... Storebror er gået Mandalas amok og producerer finurlige mønstre til den helt store guldmedalje. Jeg aner at han slægter sin far på, det ville nu heller ikke være så dårligt. A kom forbi kameraet og ville lige pointere at han altså er 3 år - sådan!
/sine



søndag

12.12.2010

August og jeg er igang med den store julekort produktion, jeg tror vi skal have glimmerlimen fremme noget oftere... Træet er kommet ind i varmen og er klar til at blive overdynget med juledims om lidt og jeg har lige fiflet med et par nye kræmmerhuse. Storebror har stenet film det meste af dagen, efter en nat med opkast. Han er nu ganske tilfreds med, at det er sammen med sin nye ven ulven - top lækkert sengetøj fra ByNord.
/sine

tirsdag

7.11.2010

Vi er vist et par dage bagud... men det bliver der gjort kål på denne aften. Vi hygger nemlig med de gratis glæder, nu elpriserne er taget på himmelflugt et par timer. Lidt hyggeligt at sidde her i stearinlysets skær og forsøge at billedbehandle. Saksen er i gang med at klippe drengenes kreationer til små juletræer, så vi kan gøre hende her kunsten efter - tak!
/sine