søndag

17.10.2010




Nyt sengetøj blev det til denne weekend og så er mormor blevet færdig med den norske strik, klar til vinter og ski aah...

Og lidt reklame for Arken, hvor vi var sidste weekend og se Hans Scherfigs billeder af tropiske dyr. I kreativ-værkstedet var der Scherfig tema, hvor vi klippede dyr i skum, rullede, trykte og havde maling op til begge ører. Anbefalelsesværdigt!
/sine

torsdag

15.10.2010




Sprit nye sy-mærker er landet i posten og de skulle lige prøves af i går aftes. Lidt sukkersødt og so last year-lilla, var lige hvad der var i skabet til en lille barselsgave... en anelse "set og match"måske, men tøse-stoffer er ikke just det, der slås om pladsen i skabet.

Roser, lathyrus, stolt kavaler og høstanemoner, som ikke er bukket under for kulden endnu, gir' sommerstemning i køkkenet.
/sine

14.10.2010



Smukt ik? Vi overvejer stærkt at sælge det til Charlottenborg... Jep, vi har fået installationskunst i hjemmet. Vores helt egen lækre Sony lcd-tv skærm er efter en kærlig hånd fra August nu omdannet til kunst - suk.
/sine

tirsdag

05.10.2010




Ikke at det skal ligne en reklame for Milibes striber, men jeg kunne ikke lige dy mig for et billede, da flere af dem lå samlet i vasketøjskurven. Hertil kommer bunken af ensfarvede, flere af dem er gået i arv fra storebror. Bukserne har fået lommer ala Gro. Fik jeg sagt, at jeg elsker striber?
/sine

mandag

04.10.10




Jeg er gået stjerne-amok! To meter tynd bomulds voile blev igår til det fineste vintertørklæde.
Tak til mit Lumix for makrofunktion !! En anden stjerne i huset er min elskede Kaiser lampe, som jeg købte af en kollega for en slik.
/sine

fredag

02.10.10


Fald over dette stjernestof hos Malika-Rosa i går. Guess what, jeg eeelsker blå.
Ren LUCKY STAR ik'?
/sine

01.10.10


1)Milibe 2)Gro 3) Milibe 4)Soft Gallery

Jeg jagter inspiration, der skal indkøbes materialer og tankerne skal på plads inden syskolen.
Må tilstå at ungerne skuffer bugner af Milibes tshirts og jeg drømmer om at de lægger side om side med lækre bomuldsting fra Gro og Soft Gallery. Symaskinen er igang med bukser i fløjl ala Gro og det tegner ret godt. Vesten øverst må blive næste projekt.
/sine